X

Sign up for the Go4Bike.com newsletter

Naam*
E-mail* I agree that Go4Bike sends me a newsletter by e-mail several times a year. I accept the privacy policy of Go4bike.

Fiets huren Hub City Cycles Community Co-op, Nanaimo, Canada ca

score 0.0 (0)

map repair helmet longterm shop
Hub City Cycles Community Co-op
  Selecteer fiets(en) en verstuur een aanvraag Hub City Cycles is gevestigd in het hart van de binnenstad in de China Steps, een korte wandeling van de Gabriola en Protection Island Ferry, terminal voor cruiseschepen, en een korte rit van Departure Bay en Duke Point Ferry. De fiets is een geweldige manier om de stad en omgeving te zien en te verkennen De E & N Rail Trail en de Parkway Trail zijn gemakkelijke routes. Inbegrepen bij de huur van de fiets is een helm, slot, reserve-buis, patch kit, bandenlichters, pomp, multitool en kaart van Nanaimo fietsroutes. U kunt kiezen uit onze vloot van nieuwe Comfort fietse

12 Lois Lane, Nanaimo
Openingstijden: Monday-Saturday 10am-6pm Closed Sundays and Holidays
250-755-9443


Beoordelingen

De laatste beoordelingen
Lees alle reviews of Geef je mening

Deze verhuurder heeft de volgende fietstypen in de verhuur:
• niet gespecificeerd
Deze verhuurder heeft niet aangegeven welke fietsen beschikbaar zijn. Je kunt een bericht sturen om informatie aan te vragen over verhuur.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer: *
Vanaf:
   Tot:
Bericht. Zo compleet mogelijk. Geef bijvoorbeeld uw lichaamslengte aan en uw wensen, uw hotel of plaats van levering (indien van toepassing), type pedalen, enzovoort.
Go4Bike Newsletter ontvangen. Ik ermee akkoord dat Go4Bike mij enkele malen per jaar per e-mail een nieuwsbrief stuurt.