X

Sign up for the Go4Bike.com newsletter

Naam*
E-mail* I agree that Go4Bike sends me a newsletter by e-mail several times a year. I accept the privacy policy of Go4bike.

Fiets huren CORFU BICYCLES, Corfu, Griekenland gr

score 0.0 (0)

routes map repair helmet longterm shop pickup 50 km
CORFU BICYCLES
  Selecteer fiets(en) en verstuur een aanvraag Ons bedrijf is gevestigd op het prachtige eiland Corfu. U kunt een fiets huren of genieten van een van onze fietstochten. Onze fietsen zijn modern. Ze voldoen aan alle eisen van de regio. Wanneer u een fiets bij ons huurt geniet u van onze standaard uitrusting (helm, slot, slot, flessenhouder, reparatieset, kaart, veiligheidsvest, regenjas) en standaard diensten (weghulp en fietsvervanging in geval van schade) inbegrepen in de prijs. Ervaren professionals nemen deel aan rondleidingen om de magie van Corfu te ervaren. Op verzoek kunnen wij u ook leveren en afhalen.

49084, Moraitika, Corfu
Openingstijden: 09:00 - 21:00
+30 6949033035
corfubicycles.com

Beoordelingen

De laatste beoordelingen
Lees alle reviews of Geef je mening

Deze verhuurder heeft de volgende fietstypen in de verhuur:
• niet gespecificeerd
Deze verhuurder heeft niet aangegeven welke fietsen beschikbaar zijn. Je kunt een bericht sturen om informatie aan te vragen over verhuur.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer: *
Vanaf:
   Tot:
Bericht. Zo compleet mogelijk. Geef bijvoorbeeld uw lichaamslengte aan en uw wensen, uw hotel of plaats van levering (indien van toepassing), type pedalen, enzovoort.
Go4Bike Newsletter ontvangen. Ik ermee akkoord dat Go4Bike mij enkele malen per jaar per e-mail een nieuwsbrief stuurt.