X

Sign up for the Go4Bike.com newsletter

Naam*
E-mail* I agree that Go4Bike sends me a newsletter by e-mail several times a year. I accept the privacy policy of Go4bike.

Fiets huren TopBikes Rental, 03595 Altea, Alicante, Spanje - Vasteland es

score 5.0 (10)

map repair peaks helmet longterm shop pickup 25 km
TopBikes Rental
  Selecteer fiets(en) en verstuur een aanvraag Wij zijn een Belgisch fietsverhuur bedrijf. TopBikes Rental is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwaardige race fietsen aan de Costa Blanca. Wij leveren de fietsen aan uw of dichtbij uw verblijf in Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, Benidorm en La VillaJoyosa. Bovendien garanderen wij een perfecte afstelling van de fiets. De Merida de Scultura 6000 disc & Scultura 5000 zijn uitermate geschikt voor de bergachtige regio aan de Costa Blanca daarnaast bieden wij ook de elektrische fiets E-Spresso 410 - 408 aan en de Speeder 100 toer fiets.Neem uw eigen pedalen mee. Inclusief: computer,2 bidons houders, pomp, gids met routes, GPS routes (Garmin). Materiaal tasje met binnenband en bandenlifters voorzien.Wij bieden de mogelijkheid om een helm te huren, helm is verplicht in Spanje. Nadat u de fiets via Go4bike heeft gehuurd, nemen wij contact met u op en spreken verder af. Contact: www.topbikesrental.com Wij spreken Nederlands, Engels, Frans en Spaans.

Cap Negret 17, N-332, 03595 Altea, Alicante
Openingstijden: Maandag-vrijdag: 10.00-12.30. - 16.00-18.30. Zaterdag:10.00-14.00. Dinsdag & zondag gesloten. Tijdens de sluitingsuren werken we op afspraak.
0034 652 656 741
www.topbikesrental.com

Beoordelingen

De laatste beoordelingen
Kees
09-04-2018
5
Goede service, goede fietsen. Waren super tevreden. Villajoyosa en omstreken (bij Benidorm). ca 310 km met >4000 hoogtemeters. Fantastische buurt.
Dejonckheere
01-02-2018
5
Uitstekende service door een enthousiast paar dat op een innemende manier klanten bediend. De fiets was prima en werd helemaal op mijn wensen afgesteld. Plezant om te doen. Even uit Alicante rijden en je hebt alle vrijheid van de wereld. Gefietst door het achterland van Alicante. Tibi, Aigues, Busot, Xixona, Calpe, Altea, Agost, Elx, Torrevieja.
Patrick
03-06-2017
5
Uitstekend. Zeker aan te bevelen. Zeer goed weer. Sportieve fietsritten langs onder meer Aigües, Torremanzanas, Benidorm, Campello, en Alicante.
Christine
26-03-2017
5
We hadden weer een super week in Calpe. Zoals altijd huren wij onze fietsen bij Top Bikes. De fietsen waren weer top! De service was weer zeer goed. De fietsen werden 's ochtens bij ons appartement afgeleverd waardoor we 's middags al gelijk een mooi rondje konden rijden. De fiestsen worden geleverd incl. Pompje, fietscomputer, reservebanden en een boekje met mooie routes. Daarnaast staan ook veel mooie routes op road book van garmin connect. Als je een perfecte fiets wilt huren en genieten van de mooie omgeving rond Calpe ga dan naar TopBikes!Bedankt Patrick & Kathy we hebben weer erg genoten!
Marten
06-02-2017
5
We hebben twee erg goede fietsen gehuurd en een zeer goede service ervaren. Helemaal Top. Maar dat kan ook niet anders als de eigenaar zelf profrenner is geweest, en dus weet wat belangrijk is voor een wielrenner. Mooie omgeving en mooi routeboekje. Zeker aan te bevelen. Routes langs Benidorm, Finestrat,Tudons, Alcoleja, Confrides, Benifato, Callosa, Bollua, Tárbena, Col de Rates, Xaló, Sierra de Bernia, Calpe, Altea
Peter
22-11-2016
5
Graag wil ik hier een positieve beoordeling geven op Topbikes Rental. Zo ik meerdere maal per jaar afreist naar de Costa Blanca en er telkens behoorlijk wat km's aflegt en het niet altijd evident is om een top fiets te huren ginder,ben ik terecht gekomen bij topbikes rental. Wat een SERVICE ik daar gekregen heb is om U ! tegen te zeggen,vanaf het boeken van de fiets tot het aanleveren en afhalen van de fiets is op en top tot in de puntjes geregeld. Ook bij pech onderweg hoef je maar even een belletje te doen en deze mensen staan in kortste keren naast u. De vriendelijkheid,de service dat deze mensen geven is af,telkens met een smile wordt u begroet,een grondige uitleg word er gegeven van de fiets..;de service en van de road book op garmin connect.wanneer ik naar ginder afreis zal ik altijd nu een bike huren bij Topbikes Rental, Ik kan enkel de mensen hier zeggen van,zoek u om een bike te huren aan de costa brava? zoekt niet langer en huur een TOP fiets van topbikes rental! eens geweest blijft u terug gaan.Elke fiets wordt hier met zorgen behandeld en geeft u het gevoel dat u op een nieuwe fiets rijd. Afsluiten doe ik met ...U bent top met topbikes!!! Dikke Pluim aan deze mensen! Ik heb al terug eentje gereserveerd voor December. Nb.; Ook hun evenement was tot in de puntjes geregeld dit jaar, een verblijf in de provence met deelnamen aan de Mont Ventoux!! Prachtige herinneringen aan overgehouden zo veel dat ik al terug ben ingeschreven voor evenement 2017. Bedankt Kathy en Patrick voor alles, jullie zijn TOP !! doe zo verder!!! Grtjs Peter. Routes naar Castels de castels, Javea, Denia, Finestrat...
Lees alle reviews of Geef je mening

Reserveer uw fiets op de Website van TopBikes Rental
of selecteer fiets(en) en verstuur een aanvraag hier:
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer: *
Bericht. Zo compleet mogelijk. Geef bijvoorbeeld uw lichaamslengte aan en uw wensen, uw hotel of plaats van levering (indien van toepassing), type pedalen, enzovoort.
Vanaf:
   Tot:
Racefiets
Merida
Prijs / dag: 30 €
Prijs / week: 140 €
Eigen pedalen monteren mogelijk
6000 disc 2018 Full carbon frame - Shimano Ultegra 11 speed.
Racefiets
Merida
Prijs / dag: 30 €
Prijs / week: 140 €
Eigen pedalen monteren mogelijk
De Scultura 6000 disc Full carbon frame - Shimano Ultegra 11 speed.
Racefiets
Merida
Prijs / dag: 25 €
Prijs / week: 125 €
Eigen pedalen monteren mogelijk
De Scultura 5000 - Full carbon frame - Shimano Ultegra 11 speed.
Electro fiets
Merida
Prijs / dag: 20 €
Prijs / week: 105 €

Met E-Spresso 410 Bosch battery.
Electro fiets
Merida
Prijs / dag: 20 €
Prijs / week: 105 €

De Speeder 100 Light aluminium touring bike.
Go4Bike Newsletter ontvangen. Ik ermee akkoord dat Go4Bike mij enkele malen per jaar per e-mail een nieuwsbrief stuurt.