X

Sign up for the Go4Bike.com newsletter

Naam*
E-mail* I agree that Go4Bike sends me a newsletter by e-mail several times a year. I accept the privacy policy of Go4bike.

Fiets huren BikeandPicnic, Valencia, Spanje - Vasteland es

score 0.0 (0)

map longterm
BikeandPicnic
  Selecteer fiets(en) en verstuur een aanvraag Bike & Picnic is gevestigd in het oude centrum van Valencia. De fietsverhuur winkel is centraal gelegen, dichtbij alle bezienswaardigheden van de stad zoals de Mercado Central, Plaza de la Reina, verschillende musea maar ook dichtbij de winkelstraten. Verder kunt u ook heel gemakkelijk de Stad van de Kunst en de Wetenschappen, het strand en de andere gezellige wijken van de stad Valencia bereiken. Dit bedrijf is gestart met het doel om meer aan de reiziger te geven. In onze winkels kunt u een fiets huren als groep of als individu of deelnemen aan een rondleiding langs de mooiste plekjes van Valencia en genieten van authentiek Spaans eten tijdens de tocht. Wij willen u een unieke en leuke ervaring bieden. Bij ons kunt u kiezen voor verschillende modellen fietsen of een begeleide tour met gids. We bieden fietsen aan voor jong en oud. Tijdens uw fietstocht kunt u genieten van een exclusieve picknick die u gratis bij uw huur ontvangt. Verder bent u verzekerd van een veilige rit met de U-sloten die u van ons mee krijgt. U kunt tevens fietsmanden, helmen, reparatiesets en andere accessoires bij ons huren. Bovendien garanderen wij u de laagste prijs!.

C/ Mantas 12, Valencia
Openingstijden: 10:00 - 14:00 // 16:00 - 20:00
960062073
www.valenciarent.bike

Beoordelingen

De laatste beoordelingen
Lees alle reviews of Geef je mening

Selecteer fiets(en) en verstuur een aanvraag
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer: *
Bericht. Zo compleet mogelijk. Geef bijvoorbeeld uw lichaamslengte aan en uw wensen, uw hotel of plaats van levering (indien van toepassing), type pedalen, enzovoort.
Vanaf:
   Tot:
Anders
GHT
Medium
Prijs / dag: 7 €
Prijs / week: 41 €

Folding bikes.
City bike
BTWIN
Large
Prijs / dag: 9 €
Prijs / week: 53 €

Basket included.
Electro fiets
ECMOO
Large
Prijs / dag: 14 €
Prijs / week: 83 €

Autonomy: 70 km
Kinderfiets
Horch // Boomerang
Small
Prijs / dag: 7 €
Prijs / week: 41 €

Borg per fiets 50 €
Go4Bike Newsletter ontvangen. Ik ermee akkoord dat Go4Bike mij enkele malen per jaar per e-mail een nieuwsbrief stuurt.