X

Sign up for the Go4Bike.com newsletter

Naam*
E-mail* I agree that Go4Bike sends me a newsletter by e-mail several times a year. I accept the privacy policy of Go4bike.

Fiets huren Costa Blanca Bike Hire, Murcia/Costa Blanca, Spanje - Vasteland es

score 0.0 (0)

map repair helmet longterm pickup 100 km
Costa Blanca Bike Hire
  Selecteer fiets(en) en verstuur een aanvraag Sinds 2005 verhuurt Costa Blanca fietsverhuur een breed scala aan fietsen tegen een betaalbare prijs, zodat iedereen kan genieten van de geneugten van het fietsen in de buurt van de Costa Blanca. Onze winkel is gevestigd aan de 'Mar Menor' in San Pedro del Pinatar. Onze voorraad fietsen omvat racefietsen en Trek 3700 Trek mountainbikes allemaal uitgerust met snelheidsmeters, bidonhouders, pomp, achter zak, . Onze vrijetijdsfietsen zijn verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen , allen voorzien van helmen en sloten. Ook beschikbaar zijn tandems, trailers , kinderzitjes. Wij bieden gratis levering en afhalen, en korting op de tarieven voor familie en groepsreserveringen, evenals de beschikbaarheid van het huren rechtstreeks van onze winkel in San Pedro del Pinatar. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of facebook. We kijken ernaar uit u te ontmoeten,

Calle Travesia Jaen 22, San Pedro del Pinatar Murcia, Murcia/Costa Blanca
Openingstijden: Monday - Friday 1000 - 1400 and 1700 - 2000. Saturday 1000 - 1400 Holiday Season - Open Sunday
0034 655338066 or 0034 965072444
COSTABLANCABIKEHIRE.COM

Beoordelingen

De laatste beoordelingen
Lees alle reviews of Geef je mening

Deze verhuurder heeft de volgende fietstypen in de verhuur:
• niet gespecificeerd
Deze verhuurder heeft niet aangegeven welke fietsen beschikbaar zijn. Je kunt een bericht sturen om informatie aan te vragen over verhuur.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer: *
Vanaf:
   Tot:
Bericht. Zo compleet mogelijk. Geef bijvoorbeeld uw lichaamslengte aan en uw wensen, uw hotel of plaats van levering (indien van toepassing), type pedalen, enzovoort.
Go4Bike Newsletter ontvangen. Ik ermee akkoord dat Go4Bike mij enkele malen per jaar per e-mail een nieuwsbrief stuurt.