X

Sign up for the Go4Bike.com newsletter

Naam*
E-mail* I agree that Go4Bike sends me a newsletter by e-mail several times a year. I accept the privacy policy of Go4bike.

Fiets huren Mediterrania Cycling Tours, Salou, Spanje - Vasteland es

score 4.7 (3)

routes map peaks longterm
Mediterrania Cycling Tours
  Selecteer fiets(en) en verstuur een aanvraag Verhuur van kwaliteit carbon racefietsen, geleverd aan uw verblijf aan de Costa Daurada (Salou, Cambrils, Montroig, Tarragona, etc.).

, Salou
Openingstijden: 08:00 - 21:00 Monday to Sunday
+34644517672


Beoordelingen

De laatste beoordelingen
Roel Oudbier
14-10-2015
4
De fiets werd keurig op tijd bij mijn hotel afgeleverd en de gewenste pedalen gemonteerd. Perfecte service is dat. Op mijn eerste fietstocht had ik na 5km een lekke band. De achterbuitenband bleek flink versleten te zijn met een oud gat dwars door de band. Binnenbandje verwisseld en verder gefietst. Van de cassette bleken 4 versnellingen in het midden niet goed te werken. Ratelen en soms verspringen van de ketting. Na de rit per e-mail geklaagd: na 5 kwartier stond de man alweer op de stoep om de buitenband te verwisselen en de derailleur beter af te stellen. Daarna was de fiets OK. Na 1 week werd de fiets weer keurig op tijd opgehaald. Dus conclusie: ze hadden de fiets zelf beter moeten controleren voor het afleveren, maar de problemen werden wel direct professioneel opgelost. Zou ik daar weer huren: zeker wel, maar ik zal de fiets wel eerst beter keuren.
Lees alle reviews of Geef je mening

Selecteer fiets(en) en verstuur een aanvraag
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer: *
Bericht. Zo compleet mogelijk. Geef bijvoorbeeld uw lichaamslengte aan en uw wensen, uw hotel of plaats van levering (indien van toepassing), type pedalen, enzovoort.
Vanaf:
   Tot:
Racefiets
Massi
Prijs / dag: 35 €
Prijs / week: 150 €
Eigen pedalen monteren mogelijk
Massi Carbon Pro with Shimano Ultegra running gear.
Racefiets
Massi
Prijs / dag: 25 €
Prijs / week: 120 €
Eigen pedalen monteren mogelijk
Massi Carbon Team with Shimano 105 running gear.
Go4Bike Newsletter ontvangen. Ik ermee akkoord dat Go4Bike mij enkele malen per jaar per e-mail een nieuwsbrief stuurt.