X

Sign up for the Go4Bike.com newsletter

Naam*
E-mail* I agree that Go4Bike sends me a newsletter by e-mail several times a year. I accept the privacy policy of Go4bike.

Fiets huren sedikis andalusia, Frigiliana/Nerja, Spanje - Vasteland es

score 0.0 (0)

routes map repair peaks helmet pickup 50 km
sedikis andalusia
  Selecteer fiets(en) en verstuur een aanvraag Wij verhuren goede kwaliteit ORBEA en TREK mountainbikes en racefietsen. Onze fietsen zijn goed onderhouden. We bieden ook goed georganiseerde mountainbike en racefiets vakanties en korte fietsarrangementen. Als u graag de mooiste delen van Andalusië op een sportieve manier wilt verkennen, dan hebben we een aantal unieke routes voor alle niveaus, door het hart van de Axarquía. Wij bieden een luxe bed and breakfast. U kunt volledig te ontspannen en genieten van de prachtige omgeving in een authentiek gerestaureerde huis en charmant hotel.

outskirts of Frigiliana, Frigiliana/Nerja
Openingstijden: 8.0020.00

www.sedikisandalusie.com

Beoordelingen

De laatste beoordelingen
Lees alle reviews of Geef je mening

Deze verhuurder heeft de volgende fietstypen in de verhuur:
• niet gespecificeerd
Deze verhuurder heeft niet aangegeven welke fietsen beschikbaar zijn. Je kunt een bericht sturen om informatie aan te vragen over verhuur.
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer: *
Vanaf:
   Tot:
Bericht. Zo compleet mogelijk. Geef bijvoorbeeld uw lichaamslengte aan en uw wensen, uw hotel of plaats van levering (indien van toepassing), type pedalen, enzovoort.
Go4Bike Newsletter ontvangen. Ik ermee akkoord dat Go4Bike mij enkele malen per jaar per e-mail een nieuwsbrief stuurt.