X

Sign up for the Go4Bike.com newsletter

Naam*
E-mail* I agree that Go4Bike sends me a newsletter by e-mail several times a year. I accept the privacy policy of Go4bike.

Fiets huren Llŷn Cycle Hire, Pwllheli, Verenigd Koninkrijk - Wales gbw

score 0.0 (0)

map helmet
Llŷn Cycle Hire
  Selecteer fiets(en) en verstuur een aanvraag Huur een fiets voor een geweldig dagje uit op de rustige lanen en landwegen, het bezoeken van rustige baaien, zandstranden en andere bezienswaardigheden zoals uitzicht op Bardsey Island. Prijzen zijn inclusief helm, routekaarten, fietsslot en pomp. 21 versnellingen Saracen en Trek Hybride fietsen met voorvering. Evening Special beschikbaar - overnight 05:00-10:00. Bezoek een afgelegen pub of restaurant en kijk naar de zonsondergang over de zee. Hoe kunt u ons vinden? Wij zijn gevestigd in het prachtige vissersdorpje Aberdaron, bijna op het puntje van het schiereiland Llyn. Om ons kantoor in het centrum van Aberdaron te vinden, neemt u de steile heuvel naar het westen, aangegeven met de borden naar Uwchmynydd, Ga 100 yards (90m) de heuvel op sla dan de eerste rechts af. Volg deze weg het binnenland in voor ongeveer 100 yards (90m). Ons kantoor bevindt zich op nummer 1 Dolfor, een semi-vrijstaand huis met een rood pannendak aan de linkerkant.

1 Dolfor, Aberdaron, Pwllheli
Openingstijden: 09:00 - 17:00 Monday to Saturday
+44(0)1758 760 652
www.llyncyclehire.co.uk

Beoordelingen

De laatste beoordelingen
Lees alle reviews of Geef je mening

Selecteer fiets(en) en verstuur een aanvraag
Naam*
E-mail*
Telefoonnummer: *
Bericht. Zo compleet mogelijk. Geef bijvoorbeeld uw lichaamslengte aan en uw wensen, uw hotel of plaats van levering (indien van toepassing), type pedalen, enzovoort.
Vanaf:
   Tot:
Hybride fiets
Saracen
Small
Prijs / dag: 15 GBP
Prijs / week: 60 GBP

Hybride fiets
Saracen
Medium
Prijs / dag: 15 GBP
Prijs / week: 60 GBP

Hybride fiets
Saracen
Large
Prijs / dag: 15 GBP
Prijs / week: 60 GBP

Go4Bike Newsletter ontvangen. Ik ermee akkoord dat Go4Bike mij enkele malen per jaar per e-mail een nieuwsbrief stuurt.