X

Sign up for the Go4Bike.com newsletter

Naam*
E-mail* I agree that Go4Bike sends me a newsletter by e-mail several times a year. I accept the privacy policy of Go4bike.

Hoe functioneert Go4bike?

Wil je graag fietsen in je vakantie, maar is het niet mogelijk of teveel gedoe om je eigen fiets mee te nemen? Heb je geen fiets bij je, maar zit je in een mooie omgeving om te fietsen en gaat het kriebelen? Ga je trainen in het buitenland, maar wil je niet je fiets meenemen in de bus, trein, auto of vliegtuig?

Go4bike geeft een internationaal overzicht van fietsverhuurders. De website helpt fietsliefhebbers om gemakkelijk een geschikte fiets en fietsverhuurder te vinden. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld in het buitenland op reis bent.

U kunt de fietsverhuurder een bericht met een reserveringsverzoek sturen via het formulier dat onderaan ieder fietsverhuurdersprofiel kan worden gevonden. In dit reserveringsformulier is het mogelijk om wensen wat betreft fietstype en ophaal - en aflevertijden aan te geven.
Zodra u een reserveringsverzoek hebt verstuurd zal de verhuurder uw verzoek bevestigen door u te contacteren via telefoon of e-mail. Mocht dit niet gebeuren dan kunt u het beste de verhuurder direct benaderen om de reservering bevestigd te krijgen.

Een aantal verhuurders beschikt over over een "Live Booking". Bij deze verhuurders kunt u direct een fiets boeken, d.m.v. een bookingssyteem.

Bij racefietsen is het ook belangrijk om je frame maat te weten. Mocht je dat niet weten, dan kun je dat grofweg opzoeken in deze tabel.


Lichaams lengte Frame maat (cm)

Lichaams lengte Frame maat (cm)
162 50

178 56
165 50

180 56
168 52

183 58
171 54

186 58
174 54/56

190 60