X

Sign up for the Go4Bike.com newsletter

Naam*
E-mail* I agree that Go4Bike sends me a newsletter by e-mail several times a year. I accept the privacy policy of Go4bike.
 

Fietsen huren in Portugal Algarve

6 verhuurders gevonden
.

Huur een fiets in de Algarve, in Tavira, Almancil of Lagos!

Wil je racefiets, een stadsfiets, mountainbike, tour fiets, e-bike of een elektrische fiets huren?

De Algarve is een perfecte fietsbestemming. Je kunt een fiets huren om de prachtige kusten en heuvelachtige terreinen te ontdekken. De Algarve is het meest zuidelijke regio van Portugal. Het is de meest populaire toeristische bestemming van het land.

Fietsverhuur en fietskaart Algarve

We hebben een aantal plaatsen om per fiets te bezoeken op deze kaart gemarkeerd:

Algarve bike rental

Algarve fietskaart en fietsverhuur

Racefiets verhuur

De Algarve is een zeer populaire bestemming voor serieuze racefietsers. Je kunt de binnenwegen van de Algarve te verkennen met de racefiets, klimmen naar de top van de "Monchique" gebergte of van de "Barranco do Velho". De "Foia"is de top van de Monchique gebergte,

Verhuur van mountainbikes

De eindeloze, kilometerslange, verborgen paadjes en weggetjes met verschillende technische uitdagingen maken de Algarve ook geschikt voor mountainbikers. Tourfietsers kunnen het Vicentina Natural Park en de ongerepte stranden van Arrifana, Bordeira en Carrapateira verkennen. Dit is de minder toeristische kant van deze regio. Mountainbikers kunnen ook een fiets huren om door Monchique gebergte fietsen. De paden zijn ideaal voor cross country, freeride of downhill.

Huur een toerfiets

De Via Algarviana is een lange afstandroute (300 km lang), ideaal voor tourfietsers. De route loopt van Alcoutim, in de oostelijke Algarve naar Cape St. Vincent in het westen, en doorkruist het Costa Vicentina Natural Park. De route Eurovelo Algarve is een confortabele fietservaring, langs de kustlijn van oost naar west (Vila Real de Santo António naar Sagres). Het is geschikt voor beginnende fietsers. U kunt de gehele route fietsen of slechts een deel ervan.

Verhuur van elektrische fietsen

Het huren van elektrische fietsen is een opkomende trend. Het maakt het fietsen mogelijk voor mensen met verschillende fysieke capaciteiten. Het is ook een perfecte oplossingen voor het verkennen van heuvelachtig terrein.

Algarve

De Algarve is gelegen tussen de Taag en de zuidelijke kust van het Iberisch schiereiland. Het hoogste punt is "Fóia" (902 meter), in het Monchique gebergte. Het is ook de regio van een natuurgebied van meer dan 170 vierkante kilometer en een pleisterplaats voor honderden verschillende vogels in de Ria Formosa lagune. De zuidelijke kustlijn heeft een lengte van ongeveer 155 kilometer. De kustlijn bestaat uit kalkstenen grotten. Je vindt hier allerelei soorten stranden, zoals het kleine en rustige stranden van de Vicentina Natural Park of de grote en zandstranden in Alvor of Falésia.

Enkele plaatsen waar je een fiets huren zijn Tavira, Almancil en Lagos. De visserij stad Tavira is een populaire vakantiebestemming. Het biedt veel stranden en een historisch centrum met restaurants en leuke sfeer. Het is gelegen aan de oostelijke rand van het prachtige Algarve kustlijn. Almancil is een klein stadje op 13 kilometer van Faro en in de buurt van de stranden van Vale do Lobo en Quinta do Lago. Lagos is vakantiebestemming met een historische en levendige stadscentrum. Een goede plek om de westelijke Algarve te verkennen per fiets.

..