X

Sign up for the Go4Bike.com newsletter

Naam*
E-mail* I agree that Go4Bike sends me a newsletter by e-mail several times a year. I accept the privacy policy of Go4bike.
 

Fietsen huren in Italië Toscane

14 verhuurders gevonden
.

Fietsen in Toscane

Toscane is een regio die gedomineerd wordt door heuvels, met een gevarieerd landschap van bossen afgewisseld met wijngaarden, rijen van cipressen en olijfboomgaarden. Toscane is een ideaal gebied voor het huren van een fiets. Met de fiets kan je buitengewone rijkdom aan kunst en geschiedenis volledig te appreciëren. Elke stad en dorp kent haar eigen oude tradities.

bike rental Toscana

Fiets huren Sienna, Montalcino en Maremma

Interessante routes, geschikt voor alle niveaus, kunnen worden gevonden in de buurt van Siena, door de wijngaarden van Chianti, of verder naar het zuiden, aan de voet van de berg Amiata in de buurt van Montalcino, bekend om zijn Brunello wijn, en in de Maremma, een wild en woest land, dat voldoet aan het verlangen naar avontuur van extreme fietsers.

Mountainbike huren

Voor bezoekers die weg willen komen van de drukte van het moderne leven in de stad, suggereren we een mountainbike te huren in de regio Massa Marittima, met onder meer de bekende "Pesta" en "Gerfalco" tracks. Te vinden op wikiloc

Mountainbike fans zullen ook worden aangetrokken door de "Costa degli Etruschi" race gehouden in het late voorjaar in de buurt Montescudaio. Dit Etruskische parcours is een perfecte bestemming voor toeristen. Dankzij het milde klimaat, kan het hele jaar door gefiets worden. De wegen lijken op maat gemaakt voor fietsers. Een verscheidenheid aan gemakkelijk of intensievere routes kunnen worden gepland.

Andere wielerwedstrijden die gehouden worden in Toscane zijn de 5-daagse tour van Toscane, en de Versilia-Viareggio race.

Fiets huren op Elba

Het eiland Elba, de grootste van de Toscaanse archipel, kan onmiskenbaar worden beschreven als een paradijs voor fietsers. Het kent prachtige natuurlijke panorama's en een bijzonder mild klimaat, zelfs in de winter. Het eiland heeft wegen en paden van verschillende moeilijkheidsgraad, niet alleen geschikt voor amateurs, maar ook voor experts. Twee belangrijke races worden gehouden op Elba: één op de weg en de andere op de mountainbike.

..